lauantai 5. maaliskuuta 2011

Aktivointia

Aina sitä sanotaa, että koiruleille pitäisi keksiä aktivointia, mutta voisi kai sitä itsekin aktivoitua tämän blogin kanssa :) Koirat ovat onneksi aktivoineet toisiaan aina silloin tällöin, kun pakkaset ovat pakottaneet pysymään sisätiloissa. Vai miltä näyttää tämä.

Manna "Amin" ja täydellinen oikea suora kohti Mollyn poskea.
Onneksi tämä "nyrkkeily" on kovin viatonta. Eilen koirat saivatkin kunnon aktivoinnin agilitytreeneissä, kun olimme kolmestaan treenaamassa. Nyt mä en kuolemaksenikaan muista mitä se oli mitä treenattiin (ehkä joku flippaus tms.), mutta hyvin molemmat muutaman toiston jälkeen alkoivat toimimaan. Meikäläinen oli tuupannut vähän liikaa kolttuja päällekkäin ja hikinen iltapuhtee oli ohjaajalla. Oli kyllä tosi hauskaa saada yksityisopetusta.

Tänään Manna pääsi tuosta kuvassakin näkyvästä puuhkastaan eroon ja sain kotiinviemisiksi taas ihan uuden näköisen koiran ;) Eiköhän tuolla karvalla kävästä ainakin Savitaipaleen ryhmänäyttelyssä. Muutoin näyttelyihin tuskin "panostetaan" ihan samalla tavalla kuin edellisinä vuosina. Mutta kyllä meidät ihan varmasti muutamassa kehässä tulevan kesän aikana nähdään.

2 kommenttia:

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Meille tekee Aida tuota samaa "nyrkkeilyä". Meillä sitä kutsutaan Bitch Slapiksi ;).

Aida tekee sitä myös Terolle, kun mies juo olutta saunan jälkeen eikä tarjoa pimparellalle. Aida istua tillottaa oman aikansa nenä naamassa kiinni ja jos olutta ei tule, se läppäsee tassulla naamaan... hirvee narttu!

Kaisa & Karvakolmiot kirjoitti...

Niin juu, ja olikohan se teitin "flippaus" sama kuin flippi? Sellainen missä pyöritään jotenkin? Ite en koskaan oppinu sitä.