keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Toipumisia ja virallisia titteleitä

Vappu siis mennä vilahti siinä joskus pääsiäisen jälkeen. Vähän ovat nämä päivitykset tuollaisia juhlapyhävoittoisia olleet lähiaikoina. Koirulit voivat oikein hyvin, vaikka tässä vähän toipilaita on taloudessa ollutkin. Molly käväisi lääkärissä peräpään ongelmien vuoksi ja päätyi sitä kautta taas leikkauspöydälle. Tosin pää oli toinen, kun tutkimuksen aikana eläinlääkäri tonkaisi myös koiran suuta ja sieltähän löytyi taas yksi poistettava hammas. Eli P-4 nro 2 sai lähteä, koska hammas oli vallan haljennut :( Samalla poistettiin katkenneiden etuhampaiden jäljiltä olleet tyngät. 

Ensimmäinen yö oli toipilaan kanssa vähän hankala, mutta sittenhän paraneminen lähti käyntiin tosi nopeasti. Nyt on koira jo oikein reipas. Niin siitä peräpään ongelmasta vielä. Ekassa tarkastuksessa anaalirauhasista löytyi pienen pieni patti ja hammasleikkauspäivänä eläinlääkäri kontrolloi patin. Se oli onneksi hävinnyt kuin hmmm, ehkä voisimme käyttää ilmaisua "pieru saharaan" tässä kohdassa  :) Se oli sen päivän helpottavin tieto!

Koirien vapputanssit.
Manna puolestaan on ollut juoksupylly ja sekoittanut kulmakunnan kundien päitä. Ja vähän Mollynkin, jonka on pitänyt käydä höykyttämässä kaikkia tyynyjä vuoronperään?! Tällä viikolla saapui kirje Venäjänmaalta ja sen mukana kunniakirjat Mannan Venäjän valioitumisesta ja RKF Voittaja -tittelistä. Oli muuten nopeaa toimintaa Kennelliitossa; eilen aamulla skannasin ja lähetin kunniakirjat sinne, iltapäivällä tuli postia, että ne on käsitelty ja tänä aamuna ne näkyivät jo koiranetissä! Hyvä Kennelliitto. Mutta nyt vielä ihan koko ihana litania C.I.B FI MVA LV MVA LT MVA RU MVA RKFV BALTV-11 MISELIN MORNING STAR. Eiköhän sitä siinä sitten olekin ;)

Ei kommentteja: